İDARİ ŞEMA

Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı

ÖZGEÇMİŞİ

1981 yılında Eskişehir’de doğdu. İlkokul, ortaokul ve liseyi Eskişehir’de bitirdi. 2004 yılında Uludağ Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümünden mezun oldu. 2015 yılında Sakarya Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümünde Yüksek Lisans derecesi aldı.

2007 yılında Eskişehir Defterdarlığında memuriyet görevine başladı. 2011 yılından itibaren Eskişehir Büyükşehir Belediyesinde Mali Hizmetler Dairesi Başkanlığında sırasıyla; Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni, Şef ve İç Kontrol Şube Müdürü görevlerinde bulundu.    2017 yılında Strateji Geliştirme Dairesi Başkanı olarak atandı.

GÖREVLERİ
1. Ulusal kalkınma strateji ve politikaları, yıllık program ve hükümet programı çerçevesinde Belediyenin orta ve uzun vadeli strateji ve politikalarını belirlemek, amaçlarını oluşturmak üzere gerekli çalışmaları yapmak.
2. Belediyenin görev alanına giren konularda, hizmetleri etkileyecek dış faktörleri incelemek, kurum içi kapasite araştırması yapmak, hizmetlerin etkililiğini ve tatmin düzeyini analiz etmek ve genel araştırmalar yapmak.
3. Belediyenin stratejik planının hazırlanmasını koordine etmek ve sonuçlarının konsolide edilmesi çalışmalarını yürütmek.
4. Strateji Geliştirme Kurulunun sekretarya hizmetlerini yürütmek.
5. Belediyenin görev alanına giren konularda performans ve kalite ölçütleri geliştirmek ve bu kapsamda verilecek diğer görevleri yerine getirmek.
6. Belediyenin yönetimi ile hizmetlerin geliştirilmesi ve performansla ilgili bilgi ve verileri toplamak, analiz etmek ve yorumlamak.
7. Yönetim bilgi sistemlerine ilişkin hizmetleri yerine getirmek.
8. Harcama birimleri tarafından hazırlanan birim faaliyet raporlarını da esas alarak Belediyenin faaliyet raporunu hazırlamak.
9. İç kontrol sisteminin kurulması, standartlarının uygulanması ve geliştirilmesi konularında çalışmalar yapmak; üst yönetimin iç denetime yönelik işlevinin etkililiğini ve verimliliğini artırmak için gerekli hazırlıkları yapmak.